Farsfad

med råstegte kartofler


  • Camillas Farsfad 612X612
Antal personer: 4

Bedøm:  ( bedømmelser)


  Udskriv opskrift

Du skal bruge

375 g grønne bønner


250 g hakket oksekød


2 løg


½ dl tomatketchup


½ tsk salt


½ tsk peber


2 æg


1 dl mælk


smør


hakket persille


Råstegte kartofler:


500 g kartofler


cirka 4 spsk olie til stegning


salt

peber

Sådan gør du

Læg de optøede og afdryppede bønner i et smurt gratinfad.

Svits det hakkede kød i lidt smør på panden, tilsæt salt og peber og hæld kødet over bønnerne. Svits løgene på panden og fordel dem over kødet sammen med tomatketchup i små klatter.

Pisk æg og mælk sammen og hæld blandingen. Læg smør i klatter på og drys den hakkede persille over.

Bag i ovn til farsfadet har en rødbrun og sprød overflade og kødet er gennemstegt, cirka 30 minutter ved 200 °C.

Råstegte kartofler:
Skræl kartoflerne, skær dem i tern og tør dem i et klæde. Opvarm olien til den er stegeklar. Vend kartoflerne ofte mens de steger gyldne og møre.