Brændende kærlighed

med kartofler, bacon, løg og stegte æg


  • Brændende kærlighed
Forfatter: Claus Holm

Antal personer: 4

Bedøm:  ( bedømmelser)


  Udskriv opskrift

Du skal bruge

200 g magert bacon

600 g kogte kartofler

1 spsk smør

2 rødløg

salt og peber

4 økologiske æg

dagens grønt

 

 

Sådan gør du

Skær bacon i små strimler og kartofler i grove skiver. Varm panden og læg baconstykkerne på, til det er sprødt. Læg kartoflerne på panden, tilsæt smør og rist dem af. Lad det hele riste i yderligere 3 minutter eller mere, til det er smukt og gyldent. 

Pil og skær løg i strimler. Steg dem med i et par minutter, der skal være lidt bid i dem. 

Tag en ny pande frem. Slå æggene ud i en skål og steg dem på begge sider og skær dem i strimler. 

Krydr med salt og peber. Drys den brændende kærlighed med stegte æg og dagens grønt – f.eks. persille.