Bønnesalat

med pocherede æg


  • Bønnesalat Med Pocheret Æg 612X612
Antal personer: 4

Bedøm:  ( bedømmelser)


  Udskriv opskrift

Du skal bruge

4 friske æg

½ dl eddike

1 l vand

Salat:

350 g kogte grønne bønner

2 dåser tun

75 g sorte kalamata oliven

1 rødløg

1 dl soltørrede tomater

 

Dressing:

½ dl hvid balsamicoseddike

1½ dl oliven olie

salt

peber

 

Tilbehør:

godt brød

Sådan gør du

Tilsæt vand og eddike i en gryde og bring det til kogepunktet. Hold temperaturen på kogepunktet, væsken må ikke boble. Udslå æggene et ad gangen i en kop og sænk ned i det kogende vand. Pochér æggene i cirka 3 minutter og tag op med en hulske.



Salat:
Anret i stor skål eller portionsanret i dybe tallerkner. Anret bønnerne sammen med oliven, store stykker tun, rødløg i små både, hakket persille og soltørrede tomater.


Dressing:
Ryst eddike, oliven olie, salt og peber godt sammen i en shaker og hæld over salaten.