Du skal bruge
Omeletstrimler:
4 æg
Salt og peber
1/2 dl vand
Olie til panden
4 skiver parmaskinke (70 g)
Salat:
200 g fennikel
75 g babysalat
125 g rød grapefrugt
4 spsk hvid balsamico
1 dl olivenolie
Salt og kværnet peber
Tilbehør:
Fiber brød
Sådan gør du
Varm oven op til 200° C.
Pisk æggene med salt, peber og vand. Varm panden op med lidt olie, og hæld æggeblandingen på panden ligesom til pandekager. Lav 4 i alt. Vend æggeblandingen med palet, læg dem på en tallerken og hold dem lune.
Steg parmaskinken i ovnen på bagepapir ved 200° C i 6-7 min. el. til de er sprøde.
Anret på 4 tallerkener; fennikel skåret i tynde strimler, babysalat, grapefrugtfileter og stegt parmaskinke i mindre stykker. Dryp balsamico og olivenolie henover. Kværn peber over og drys med salt.
Rul hver pandekage sammen og skær dem i 2 cm strimler, læg dem på salaten og server.
Tilberedingstid i alt: 30 min.
Bagetid: 200° C i 6-7 min.
Servering:
Server med fiber brød.
Tips:
Energi: 1558 KJ/ 370 kcal