• Tynde Omeletstrimler
Antal personer: 4

Bedøm:  ( bedømmelser)


  Udskriv opskrift

Du skal bruge

Omeletstrimler:

4 æg
Salt og peber
1/2 dl vand
Olie til panden

4 skiver parmaskinke (70 g)

Salat:
200 g fennikel
75 g babysalat
125 g rød grapefrugt
4 spsk hvid balsamico
1 dl olivenolie
Salt og kværnet peber

Tilbehør:
Fiber brød

Sådan gør du

Varm oven op til 200° C.


Pisk æggene med salt, peber og vand. Varm panden op med lidt olie, og hæld æggeblandingen på panden ligesom til pandekager. Lav 4 i alt. Vend æggeblandingen med palet, læg dem på en tallerken og hold dem lune.

Steg parmaskinken i ovnen på bagepapir ved 200° C i 6-7 min. el. til de er sprøde.

Anret på 4 tallerkener; fennikel skåret i tynde strimler, babysalat, grapefrugtfileter og stegt parmaskinke i mindre stykker. Dryp balsamico og olivenolie henover. Kværn peber over og drys med salt.

Rul hver pandekage sammen og skær dem i 2 cm strimler, læg dem på salaten og server.
Tilberedingstid i alt: 30 min.
Bagetid: 200° C i 6-7 min.

Servering:

Server med fiber brød.


Tips:

Energi: 1558 KJ/ 370 kcal