Madder med æg
klassisk og lækkert
Du skal bruge
Æggetatar med laks:
1 økologisk æg
1 skive laks
1 tsk sennep
½ drueagurk
Røræg og spegeskinke:
1 økologisk æg
1 skive spege- eller parmaskinke
½ skive rugbrød
Delt æg med hakket oliven og drueagurk:
1 økologisk æg
2 oliven uden sten
½ drueagurk
½ skive rugbrød
lidt skyr
Sådan gør du
Æggetatar med laks
Kog ægget til det er hårdkogt og hak det. Skær en skive laks i små stykker. Bland det med æg og sennep. Tilføj lidt hakket drueagurk. Bum.
Røræg og spegeskinke
Pisk et æg sammen sammen med salt og peber. Hæld det op på en varm pande og steg det til røræg i 2 minutter. Læg det op på maden med et par skiver skinke på. Bum, det er nemt.
Delt æg med hakket oliven og drueagurk
Kog et æg i 7 minutter og del det i to. Smør brødet med skyr, og læg ægget på. Pynt med lidt hakket oliven og drueagurk – bum done.