Madder med æg

klassisk og lækkert


  • Madder med æg
Forfatter: Claus holm

Antal personer: 4

Bedøm:  ( bedømmelser)


  Udskriv opskrift

Du skal bruge

Æggetatar med laks:

1 økologisk æg

1 skive laks

1 tsk sennep 

½ drueagurk 


Røræg og spegeskinke:

1 økologisk æg

1 skive spege- eller parmaskinke

½ skive rugbrød


Delt æg med hakket oliven og drueagurk:

1 økologisk æg

2 oliven uden sten

½ drueagurk

½ skive rugbrød

lidt skyr

Sådan gør du

Æggetatar med laks
Kog ægget til det er hårdkogt og hak det. Skær en skive laks i små stykker. Bland det med æg og sennep. Tilføj lidt hakket drueagurk. Bum.

 

Røræg og spegeskinke 
Pisk et æg sammen sammen med salt og peber. Hæld det op på en varm pande og steg det til røræg i 2 minutter. Læg det op på maden med et par skiver skinke på. Bum, det er nemt.

 

Delt æg med hakket oliven og drueagurk
Kog et æg i 7 minutter og del det i to. Smør brødet med skyr,  og læg ægget på. Pynt med lidt hakket oliven og drueagurk – bum done.