Du skal bruge
Pandekager
2 økologiske æg
2 dl kærnemælk
1 spsk olie
50 g fuldkornsspeltmel
50 g hvedemel
½ tsk salt
½ ds majs
olie til stegning
Fyld
6 økologiske æg, hårdkogte
½ icebergsalat,
finthakket
2 kyllingebryster, stegt i strimler eller kylligepålæg
1 peberfrugt, i strimler
Sådan gør du
Pisk æg og halvdelen af kærnemælken sammen med de øvrige ingredienser. Tilsæt den sidste kærnemælk til passende konsistens og lad dejen trække lidt.
Bag pandekagerne gylden på en slip-let pande i lidt olie.
Skyl salaten.
Kog æggene i 8 min. Pil æggene. Skær dem i både.
Smør mayonnaise på hele wrappen. Fordel lidt salat på wrappen. Læg æg, kylling og peberfrugt på tværs og rul wrappen.