Grillet tunsalat
Du skal bruge
200 g frisk tunfilet
1 citron, saft og skal
1 spsk brændenældesalt
1 tsk Blue Ocean Liquorice
2 spsk græskarkerneolie
2 æg
1/2 l vand
1 dl hvidvinseddike
1 dl solskinsmayo
1 salatløg
1 bdt friske urter
1 salathoved
1 spsk kapers
1 spsk syltede agurker i skiver
Sådan gør du
Grill tunen på alle sider, et minut på hver side. Den skal være rå i midten. Skær den i skiver, pres citronsaft over og krydr med brændenældesalt og Blue Ocean Liquorice. Hæld halvdelen af græskarolien over.
Pochér æggene (se hvordan i Kokkeskolen her på siden).
Tag et fad, og læg en klat solskinsmayo på. Træk med en ske på tværs gennem mayoen, og dryp lidt græskarkerneolie over.
Skær salatløg og syltede agurker i skiver. Skyl og pluk salaten.
Fordel herefter fisk, æg og grønt rundt på tallerknen, så man kan se de forskellige elementer.