Du skal bruge
Grillet aubergine:
1 aubergine
1 tsk salt
1 tsk. Olie
1 stk. Citron, saft og skald
4 kogte Livskraft æg, pillede og vendt med citronsaft og salt
Yoghurt:
2 dl fed yoghurt
1 fint hakket skalotteløg
1 spsk. kold presset rapslie
Salt og peber
Dansk homus:
100 gram tørrede flækærter
1 dl kold presset rapseolie
1 fed hvidløg, fint hakket
Lidt blandet friske finthakket urter
2 Livskraft æg, hårdtkogt, afkølet og blommen pilles ud og deles i 2, bruges til at pynte med
Sådan gør du
Grillet aubergine:
Start med at varme en pande op, så den er brand varm. Kom lidt olie på panden og stegaubergine skiverne sprøde på begge sider, som er skåret i ca.1 cm tykke skiver. Lad dem tørre lidt og kom lidt citron saft og skal på. Krydr med lidt salt.
Kom de kogte hakkede æg på auberginen og rul det stramt sammen
Youghurt:
Kom yoghurt op i en lille skål, tilsæt løg og olien, og røres rundt i 15 sekunder, smag til med salt og peber.
Dansk homus:
Flækærterne sættes i blød i ca. 20 minutter. Skift vandet og kog dem i ca. 20 minutter. Alt blendes herefter i 5 min, tilsæt olien i tynd stråle, til en lind konsistens, og smages til med salt. Afpyntes herefter med Livskraft æggene.