Fuldkornspariserbøf
af kylling og spejlæg med salat i flere farver
Du skal bruge
600 g hakket kyllingekød
salt og peber
1 rå rødbede
saft af en citron
4 skiver grov- eller fuldkorntoast
4 økologiske æg
2 rødløg
50 g capers
50 g peberrod
sure agurker
gulerod
Sådan gør du
Form 4 kyllingebøffer á 150 g pr. stk. og hak forsigtigt på kryds og tværs med en kniv. Varm en slip-let pande og læg bøfferne på. Steg dem 4-5 minutter. Krydr med salt og peber.
Skræl rødbeden og riv den på et groft rivejern. Vend med citronsaft og salt.
Rist toastbrød på en pande eller i en brødrister, og lav 4 spejlæg.
Anret brød og kyllingebøf på en tallerken. Pynt med skiveskårne rødløg, capers, revet rødbedesalat – og spejlæg. Skal den toppes med friskhøvlet peberrod? Ja tak. Og så lige lidt hakkede sure agurker og revet gulerod henover.