Fuldkorns-happer


  • FULDKORNSHAPPER
Forfatter: Claus Holm for HEDEGAARD

Antal personer: 4

Bedøm:  ( bedømmelser)


  Udskriv opskrift

Du skal bruge

Solskinsmayo:

1 dl pasteuriseret æggeblomme

1 citron, saft og skal

1/2 dl hvidvinseddike

1/2 dl koldpresset rapsolie

1 bdt estragon

1 spsk tomatsalt

1 tsk karry

2 hårdkogte æg

4 blade sprød salat

blandede friske krydderurter

efter eget valg

4 skiver godt fuldkornsbrød

8 skiver dansk saltskinke

Sådan gør du

Solskinsmayo:

Pisk pasteuriseret æggeblomme, citronsaft og hvidvinseddike sammen i en skål. Tip skålen, og pisk mens rapsolie hældes på i en tynd stråle. Bliv ved med at piske til konsistensen er tyk.

Skyl og hak estragon. Bland estragon i og smag til med salt, krydderier, citronsaft og -skal.

Kog, pil og hak æggene, og skyl og pluk salat og krydderurter. Rist brødet. Læg happeren sammen med mayo, skinke, salat, urter og æg.