Fiskefilet

med bløde æg og fritterede løg


  • Fiskefilet
Forfatter: Claus Holm

Antal personer: 4

Bedøm:  ( bedømmelser)


  Udskriv opskrift

Du skal bruge

4 rødspætter

fuldkornsrasp

4 spsk skyr

4 drueagurk

1 tomater

2 rødløg i skiver 

mel

4 skiver rugbrød

4 økologiske æg

Sådan gør du

Paner rødspætterne i fuldkornsrasp og steg dem på panden i smør i cirka 3 minutter på hver side. Tag dem af og læg skyr på toppen. Drys med hakket drueagurk og tomat, som er delt i både.

Skær løg ud i ringe. Ikke for tynde. Vend dem i mel og steg dem i olie på en pande. Læg løgringene oven på fisken og drys med groft salt. Kog æggene i cirka 5 minutter. Læg dem oven på det hele – som kronen på værket. Prik hul med en gaffel, så blommen løber lige så stille nedover. Frækt, lunt og godt.