Æggewraps

med hjertet til konen, kæresten eller koen


  • Æggewraps
Forfatter: Claus Holm for HEDEGAARD foods

Antal personer: 4

Bedøm:  ( bedømmelser)


  Udskriv opskrift

Du skal bruge

2 økologiske æg

¼ agurk i stave

lidt kål

2 skiver spegeskinke

4 spsk skyr 

1 bdt dild

salt

1 spsk hakkede mandler

Sådan gør du

Slå æggene ud på en varm pande og rør rundt med en gaffel, så blommer og hvider blandes. Steg massen som en pandekage i cirka 2 minutter på begge sider.

Læg pandekagen på et stykke bagepapir på et skærebræt, og top den med agurk, kål, spegekinke, skyr og dild. Krydr med lidt hakkede mandler.

Rul pandekagen ind i bagepapiret, og vikl en snor omkring. Og så af sted på job. Husk lige hjertet og en lille besked på papiret.

Lun evt. wrappen i bagepapiret direkte på en varm kogeplade i 1-2 minutter. Husk at vende den konstant, mens den er på pladen.