Æggesalat ”on kop”

med hyben, kerne og hvidkål


  • Æggesalat 'on kop'
Forfatter: Claus Holm

Antal personer: 4

Bedøm:  ( bedømmelser)


  Udskriv opskrift

Du skal bruge

4 økologiske æg

½ bdt dild

½ agurk

1 tsk hybenpulver 

1 drueagurk 

1 spsk lage fra drueagurk

salt og peber

100 g hvidkål

100 g rugkerner

rugbrødsrasp

Sådan gør du

Kog æg i 7 minutter, pil og del dem i både. Skyl og hak dild. Del agurkerne i kvarte og hak dem i tern. Pisk hybenpulver, dild og lage fra de syltede agurker sammen i en skål. Vend æg og agurk i massen. Smag til med salt og peber. 

Kog rugkerner som anvist på pakken, og skær hvidkål i meget tynde strimler. Vend kål og kerner i æggemassen. Rist lidt rugbrød til rasp i ovnen, og drys det henover æggesalaten. Brug fantasien og pimp salaten med oliven eller lige det, du ønsker.