Du skal bruge
4 skiver sandwichbrød
8 skiver kogt skinke
4 pocherede æg
4 salatblade
Karrydressing:
180 ml cremefraiche
2 tsk karry
2 tsk sukker
½ tsk groft salt
1½ spsk citronsaft
Pynt:
tomatbåde
rejer
karse
eventuelt kaviar
Sådan gør du
Tilsæt vand og eddike i en gryde og bring det til kogepunktet. Hold temperaturen på kogepunktet, væsken må ikke boble. Udslå æggene et ad gangen i en kop og sænk ned i det kogende vand. Pocher æggene i cirka 3 minutter og tag op med en hulske.
Rist sandwichbrødene let og smør med et tyndt lag smør.
Rør ingredienserne til karrydressing sammen.
Servering:
Læg 1 salatblad, 2 skiver skinke på hvert brød og 1 porcheret æg. Herefter pyntes med karrydressing, tomatbåde, rejer, karse og eventuelt kaviar.