Ungkarlens natmad


  • Ungkarlens Natmadweb
Antal personer: 4

Bedøm:  ( bedømmelser)


  Udskriv opskrift

Du skal bruge

4 skiver sandwichbrød

8 skiver kogt skinke

4 pocherede æg

4 salatblade


Karrydressing:

180 ml cremefraiche

2 tsk karry

2 tsk sukker

½ tsk groft salt

1½ spsk citronsaft


Pynt:

tomatbåde

rejer

karse

eventuelt kaviar

Sådan gør du

Tilsæt vand og eddike i en gryde og bring det til kogepunktet. Hold temperaturen på kogepunktet, væsken må ikke boble. Udslå æggene et ad gangen i en kop og sænk ned i det kogende vand. Pocher æggene i cirka 3 minutter og tag op med en hulske.

Rist sandwichbrødene let og smør med et tyndt lag smør.

Rør ingredienserne til karrydressing sammen.

Servering:
Læg 1 salatblad, 2 skiver skinke på hvert brød og 1 porcheret æg. Herefter pyntes med karrydressing, tomatbåde, rejer, karse og eventuelt kaviar.