Trøffel-hummer pandekager


  • Troffel Hummerpandekage 1
Forfatter: Økoægget

Antal personer: 4

Bedøm:  ( bedømmelser)


  Udskriv opskrift

Du skal bruge

Pandekager

2 økologiske æg

1 dl mælk

50-75 g fuldkornsspeltmel

50-75 g hvedemel

salt

smør til stegning

 

Fyld

1 dl creme fraiche

12 jomfruhummerhaler

lidt trøffel, i skiver

dild

purløg

mynte

citron, saft

 

 

Sådan gør du

Pisk æggeblommer og mælk med mel og salt. Pisk hviderne næsten stive og vend dem i dejen. Kom den tykke dej på en pande med en stor spiseske, og flad den lidt ud, så de bliver lidt større og tyndere. Bag pandekagerne på begge sider til de er gyldne.

Damp jomfruhummerne i lidt vand med stilke fra krydderurterne og tag kødet ud.

Anret creme fraiche på hummerstykker med trøffelskiver, dild, purløg, mynte og dryp med citron.