Du skal bruge
Tomatsalat:
500 g røde og gule cherrytomater
50 g kapers
50 g soltørrede oliven
2 skalotteløg (80 g)
1/2 dl olivenolie
2 spsk hvid balsamico
salt
peber
frisk timian og basilikum.
Pocheret æg:
1 liter vand
1 spsk eddike
1 tsk salt
4 æg
Tilbehør:
Groft brød
Sådan gør du
Tomatsalat:
Vend tomater med kapers, oliven og skalotteløg. Kom olie, balsamico og krydderier over, og lad det gerne stå og trække i op til 1/2 time.
Pocheret æg:
Kom vand, eddike og salt i en stor gryde, og lad det småsimre, ikke koge. Slå ét æg ud af gangen på en lille tallerken. Og vend det forsigtigt i vandet, prøv at folde siderne op på ægget når det flosser, med en øser el. ske. Lad ægget blive lidt fast, tag det op og kom det på en lunet tallerken. Gør dette med alle 4 æg.
Servering:
Anret 4 tallerkener med tomatsalat, ét pocheret æg på toppen og server med groft brød til.