Tomatsalat

med pocheret æg


  • Tomatsalat
Antal personer: 4

Bedøm:  ( bedømmelser)


  Udskriv opskrift

Du skal bruge

Tomatsalat:

500 g røde og gule cherrytomater

50 g kapers

50 g soltørrede oliven

2 skalotteløg (80 g)

1/2 dl olivenolie

2 spsk hvid balsamico

salt

peber

frisk timian og basilikum.


Pocheret æg:

1 liter vand

1 spsk eddike

1 tsk salt

4 æg


Tilbehør:

Groft brød

Sådan gør du

Tomatsalat:
Vend tomater med kapers, oliven og skalotteløg. Kom olie, balsamico og krydderier over, og lad det gerne stå og trække i op til 1/2 time.

Pocheret æg:
Kom vand, eddike og salt i en stor gryde, og lad det småsimre, ikke koge. Slå ét æg ud af gangen på en lille tallerken. Og vend det forsigtigt i vandet, prøv at folde siderne op på ægget når det flosser, med en øser el. ske. Lad ægget blive lidt fast, tag det op og kom det på en lunet tallerken. Gør dette med alle 4 æg.

Servering:
Anret 4 tallerkener med tomatsalat, ét pocheret æg på toppen og server med groft brød til.