Du skal bruge
8 skiver sandwichbrød
4 æg
3 tomater
2 bagekartofler
2 spsk hakket løg
1½ spsk friskhakket purløg
1 ½ spsk friskhakket persille
150 g revet ost
salt
peber
Sådan gør du
Skræl kartoflerne, skær i skiver og kog i cirka 15 minutter. Kog æggene i 5-6 minutter, afkøl og pil. Hak løgene fint. Hak krydderurterne.
Rist sandwichbrødet og læg kogte kartoffelskiver på. Mos æggene og bland de hakkede løg og krydderurter i. Læg denne blanding oven på kartoffelskiverne. Læg tynde skiver af tomat ovenpå og drys til sidst revet ost over toastbrødene.
Sæt toastbrødene i varm ovn og bages indtil osten er smeltet, cirka 5 minutter ved 220 °C.
Servering:
Servér toastbrødene direkte fra ovnen.