Stegt foie gras


  • STEGT FOIE GRAS
Forfatter: Claus Holm for HEDEGAARD

Antal personer: 4

Bedøm:  ( bedømmelser)


  Udskriv opskrift

Du skal bruge

100 g foie gras

2 spsk hvedemel

1 tsk Blue Ocean Liquorice

2 æg

1 dl friske blandede urter

friske skud af skvalderkål

1 tsk havtornbær

græskarkerneolie

1 spsk grøntsagssalt

Sådan gør du

Del foie gras ud i fire lige store dele, vend det i mel og frys stykkerne i en time. Rist herefter foie grasen af på en tør og meget varm pande (max. 30 sekunder). Krydr med Blue Ocean Liquorice.

Kog æggene smilende. Bland urter og skvalderkål, fordel det på fire tallerkner. Læg havtornbær ovenpå, dryp med græskarkerneolie og drys grøntsagssalt henover.

Anret med foie gras på toppen.