Spinatblinis

med skaldyr - 20 stk


  • Spinatblinis M Skaldyr
Forfatter: Økoægget

Bedøm:  ( bedømmelser)


  Udskriv opskrift

Du skal bruge

Blinis

2 økologiske æg

1 dl mælk

50 g fuldkorns speltmel

50 g hvedemel

muskatnød, revet

75 g spinat

salt

smør til stegning

 

Fyld

2 dl græsk yoghurt

½ citron, saft

salt og peber

½ bt purløg

 

Pynt

rejer, store grønlandske

50 g stenbiderrogn, naturel

citron, saft

bredbladet persille

Sådan gør du

Dyp spinaten 30 sek. i spilkogende vand, og tryk den fri for væde. Pisk æggeblommer og mælk med mel, revet muskatnød og salt. Pisk hviderne næsten stive og vend dem i dejen sammen med spinat. Kom dejen på en pande med en spiseske, og bag pandekagerne på begge sider til de er gyldne.

Smag græsk yoghurt til med citronsaft, salt og peber. Vend purløg i og kugl det op med en varm ske på hver blinis.

Pynt med rejer, stenbiderrogn, citronsaft og evt. lidt bredbladet persille.