Du skal bruge
Blinis
2 økologiske æg
1 dl mælk
50 g fuldkorns speltmel
50 g hvedemel
muskatnød, revet
75 g spinat
salt
smør til stegning
Fyld
2 dl græsk yoghurt
½ citron, saft
salt og peber
½ bt purløg
Pynt
rejer, store grønlandske
50 g stenbiderrogn, naturel
citron, saft
bredbladet persille
Sådan gør du
Dyp spinaten 30 sek. i spilkogende vand, og tryk den fri for væde. Pisk æggeblommer og mælk med mel, revet muskatnød og salt. Pisk hviderne næsten stive og vend dem i dejen sammen med spinat. Kom dejen på en pande med en spiseske, og bag pandekagerne på begge sider til de er gyldne.
Smag græsk yoghurt til med citronsaft, salt og peber. Vend purløg i og kugl det op med en varm ske på hver blinis.
Pynt med rejer, stenbiderrogn, citronsaft og evt. lidt bredbladet persille.