Du skal bruge
100 g babyspinat
1 ½ dl fløde
4 æg
salt og peber
1 knivspids revet muskatnød
12 skiver bresaola
eller parmaskinke eller røget kogt skinkeRødbedesalat:
4 mellemstore rødbeder
2 æbler
1 dl ahornsirup
kværnet 5-peber
Sådan gør du
Kog spinatbladene op i cirka 2 minutter og afdryp i en sigte. Pisk æg og fløde sammen til en jævn masse og smag til med salt, peber og muskatnød. Tilsæt spinaten og fyld æggemassen i 4 smurte portionsforme. Stil formene i et ildfast fad med vand i bunden og bag i vandbad i ovn ved 175 °C i cirka 35 minutter.
Skræl og riv rødbederne, skær æbler i små tern. Bland det i en skål og vend ahornsirup i. Krydr med kværnet 5-peber.
Servering:
Vend spinatæg ud af kokotterne og anret på et fad med skiver af bresaola. Servér rødbedesalat og groft brød til.