Spinatæg

i kokotte med bresaola


  • Æg I Kokotte Med Bresola 612X612
Antal personer: 4

Bedøm:  ( bedømmelser)


  Udskriv opskrift

Du skal bruge

100 g babyspinat

1 ½ dl fløde

4 æg

salt og peber

1 knivspids revet muskatnød

12 skiver bresaola

eller parmaskinke eller røget kogt skinkeRødbedesalat:

4 mellemstore rødbeder

2 æbler

1 dl ahornsirup

kværnet 5-peber

 

Sådan gør du

Kog spinatbladene op i cirka 2 minutter og afdryp i en sigte. Pisk æg og fløde sammen til en jævn masse og smag til med salt, peber og muskatnød. Tilsæt spinaten og fyld æggemassen i 4 smurte portionsforme. Stil formene i et ildfast fad med vand i bunden og bag i vandbad i ovn ved 175 °C i cirka 35 minutter.

Skræl og riv rødbederne, skær æbler i små tern. Bland det i en skål og vend ahornsirup i. Krydr med kværnet 5-peber.

Servering:
Vend spinatæg ud af kokotterne og anret på et fad med skiver af bresaola. Servér rødbedesalat og groft brød til.