Du skal bruge
1 bdt radiser
1 bdt asparges
4 gulerødder
1 agurk
salt
forskellige krydderurter efter eget valg
Solskinsmayo:
1 dl pasteuriseret æggeblomme
1 citron, saft
1/2 dl hvidvinseddike
1/2 dl koldpresset rapsolie
1 bdt estragon, skyllet og hakket
1 spsk tomatsalt
1 tsk karry
Sådan gør du
Skær alle de dejlige danske grøntsager, f.eks. radiser, asparges, gulerødder og agurk, i stave. Vend dem med salt og friske, finthakkede urter. Server i en lille potte med solskinsmayo.
Solskinsmayo:
Pisk pasteuriseret æggeblomme, citronsaft og hvidvinseddike sammen i en skål. Tip skålen og pisk videre, mens rapsolien hældes på i en tynd stråle. Bliv ved med at piske til konsistensen er tyk. Bland finthakket estragon i, og smag til med tomatsalt, karry og citron.