Du skal bruge
Karry-æggesalat:
1 dl cremefraiche 38 %
1 dl mayonaise
½ tsk gurkemeje
1 tsk karry
50 g asier, finthakket
1 pigeon æble, fint hakket (eller andet juleæble)
25 g cornichons, fint hakket
3 æg, kogte
1 lille løg, finthakket
1 tsk salt og kværnet peber
4 store gammeldags marinerede sild
2 æg, smilende
4 skiver rugbrød
Sådan gør du
Karry-æggesalat:
Kom cremefraiche, mayonaise, gurkemeje og karry i en skål. Hak alle øvrige ingredienser, sørg for at dryppe asier og cornichons af i køkkenrulle inden de kommes i dressingen. Vend forsigtigt alle ingredienser sammen og smag til med salt og peber.
Opbevares på køl.
Kog æg smilende i 5-6 minutter.
Servering:
Sild drænes for væde og anrettes på 4 tallerkener. Anret med rugbrød, karry-æggesalat og ét halv smilende æg.