Sild

med karry-æggesalat


  • HEDEGAARD AGGESALAT 315
Antal personer: 4

Bedøm:  ( bedømmelser)


  Udskriv opskrift

Du skal bruge

Karry-æggesalat:

1 dl cremefraiche 38 %

1 dl mayonaise

½ tsk gurkemeje

1 tsk karry

50 g asier, finthakket

1 pigeon æble, fint hakket (eller andet juleæble)

25 g cornichons, fint hakket

3 æg, kogte

1 lille løg, finthakket

1 tsk salt og kværnet peber

4 store gammeldags marinerede sild

2 æg, smilende

4 skiver rugbrød

Sådan gør du

Karry-æggesalat:
Kom cremefraiche, mayonaise, gurkemeje og karry i en skål. Hak alle øvrige ingredienser, sørg for at dryppe asier og cornichons af i køkkenrulle inden de kommes i dressingen. Vend forsigtigt alle ingredienser sammen og smag til med salt og peber.

Opbevares på køl.

Kog æg smilende i 5-6 minutter.

Servering:
Sild drænes for væde og anrettes på 4 tallerkener. Anret med rugbrød, karry-æggesalat og ét halv smilende æg.