Du skal bruge
Omeletstrimler:
4 æg
salt
peber
1/2 dl vand
olie til panden
4 skiver parmaskinke (70 g)
Salat:
200 g fennikel
75 g babysalat
125 g rød grapefrugt
4 spsk hvid balsamico
1 dl olivenolie
salt
kværnet peber
Tilbehør:
fiberbrød
Sådan gør du
Varm oven op til 200 °C.
Pisk æggene med salt, peber og vand. Varm panden op med lidt olie, og hæld æggeblandingen på panden ligesom til pandekager. Lav 4 i alt. Vend æggeblandingen med en palet, læg dem på en tallerken og hold dem lune.
Pisk æggene med salt, peber og vand. Varm panden op med lidt olie, og hæld æggeblandingen på panden ligesom til pandekager. Lav 4 i alt. Vend æggeblandingen med en palet, læg dem på en tallerken og hold dem lune.
Steg parmaskinken i ovnen på bagepapir ved 200 °C i 6-7 minutter eller til de er sprøde.
Anret på 4 tallerkener; fennikel skåret i tynde strimler, babysalat, grapefrugtfileter og stegt parmaskinke i mindre stykker. Dryp balsamico og olivenolie henover. Kværn peber over og drys med salt.
Rul hver pandekage sammen og skær dem i 2 cm strimler, læg dem på salaten og servér.
Tilberedingstid i alt: 30 minutter.
Servering:
Servér med fiberbrød.