Omeletstrimler

med salat


  • Tynde Omeletstrimler
Antal personer: 4

Bedøm:  ( bedømmelser)


  Udskriv opskrift

Du skal bruge

Omeletstrimler:

4 æg

salt

peber

1/2 dl vand

olie til panden

4 skiver parmaskinke (70 g)


Salat:

200 g fennikel

75 g babysalat

125 g rød grapefrugt

4 spsk hvid balsamico

1 dl olivenolie

salt

kværnet peber


Tilbehør:

fiberbrød

Sådan gør du

Varm oven op til 200 °C.

Pisk æggene med salt, peber og vand. Varm panden op med lidt olie, og hæld æggeblandingen på panden ligesom til pandekager. Lav 4 i alt. Vend æggeblandingen med en palet, læg dem på en tallerken og hold dem lune.

Steg parmaskinken i ovnen på bagepapir ved 200 °C i 6-7 minutter eller til de er sprøde.

Anret på 4 tallerkener; fennikel skåret i tynde strimler, babysalat, grapefrugtfileter og stegt parmaskinke i mindre stykker. Dryp balsamico og olivenolie henover. Kværn peber over og drys med salt.

Rul hver pandekage sammen og skær dem i 2 cm strimler, læg dem på salaten og servér.

Tilberedingstid i alt: 30 minutter.

Servering:
Servér med fiberbrød.