Rødbede-carpaccio


  • AEG RODEBEDECARP
Antal personer: 4

Bedøm:  ( bedømmelser)


  Udskriv opskrift

Du skal bruge

300 g hele rødbeder

25 g frisk parmesanost

50 g rucola

50 g ristede pinjekerner

4 æg

1/2 dl mørk balsamico

1 dl olivenolie

salt

kværnet peber

eventuelt basilikum til pynt


Tilbehør:

groft brød

Sådan gør du

Kog rødbederne møre (cirka 15 minutter). Skræl dem, når de er afkølet og skær dem i meget tynde skiver. Anret de tynde skiver på 4 tallerkener, kom rucola, ristede pinjekerner og høvlede flager af parmesanost over rødbederne.

Kog æggene i 5 minutter til de er smilende. Herefter pil og halvér dem. Læg dem på rucolaen.
Dryp balsamico og olivenolie henover. Kværn peber henover og drys med salt.

Pynt eventuelt med basilikum.

Tilberedningstid i alt: 30 minutter.

Servering:
Servér med groft brød.