Du skal bruge
300 g hele rødbeder
25 g frisk parmesanost
50 g rucola
50 g ristede pinjekerner
4 æg
1/2 dl mørk balsamico
1 dl olivenolie
salt
kværnet peber
eventuelt basilikum til pynt
Tilbehør:
groft brød
Sådan gør du
Kog rødbederne møre (cirka 15 minutter). Skræl dem, når de er afkølet og skær dem i meget tynde skiver. Anret de tynde skiver på 4 tallerkener, kom rucola, ristede pinjekerner og høvlede flager af parmesanost over rødbederne.
Kog æggene i 5 minutter til de er smilende. Herefter pil og halvér dem. Læg dem på rucolaen.
Dryp balsamico og olivenolie henover. Kværn peber henover og drys med salt.
Pynt eventuelt med basilikum.
Tilberedningstid i alt: 30 minutter.
Servering:
Servér med groft brød.