Du skal bruge
4 stk rispapir
4 æg
salt og peber
2 spsk mandler
2 stængler asparges
1 stk forårsløg
3 stk blommetomater
en håndfuld blandede friske krydderurter, f.eks. purløg, dild og koriander
1 spsk brændenældesalt
1 tsk Blue Ocean Liquorice
Sådan gør du
Læg rispapiret i blød i koldt vand i ca. 30 sekunder. Tag rispapiret op, og læg det på et bræt. Pisk æggene sammen med salt og peber, og steg æggemassen som en tynd pandekage på begge sider.
Rist mandlerne. Skyl og flæk asparges og forårsløg. Skær blommetomaterne i halve. Læg pandekagen ovenpå rispapiret med friske krydderurter, asparges, forårsløg og tomat, ristede mandler, brændenældesalt og Blue Ocean Liquorice på toppen.
Rul rispapiret stramt sammen om indholdet, og del hver rulle i tre.