Pandekage-roulade

med flødeostefyld


  • AEG LAKSEROULADE
Antal personer: 4

Bedøm:  ( bedømmelser)


  Udskriv opskrift

Du skal bruge

Pandekagedej:

2 dl mel

1/4 tsk salt

2 æg

2-2½ dl mælk

smør til bagning


Flødeostefyld:

200 g flødeost naturel

2 spsk citronsaft

citronskal, usprøjtet

140 g peberfrugt

dild eller purløg

60 g rødløg

200 g varmrøget laks (eller røget laks)

salt

peber


Neutrale tandstikker (42 stk)


Pynt:

basilikumblade

Sådan gør du

Pandekagedej:
Bland mel og salt. Pisk æg og mælk sammen og rør det i melet. Lad det stå i 30 minutter. Smelt lidt smør til bagning. Bag 6 pandekager og lad dem derefter afkøle.

Flødeostefyld:
Bland flødeost med citronsaft, citronskal, peberfrugt, dild eller purløg og rødløg. Skær laksen i små tern og vend den i og smag til med salt og peber.

Fordel blandingen på de afkølede pandekager og rul dem sammen til en roulade. Kom film uden om og sno enderne som et bolsje. Læg rullerne på køl nogle timer.

Servering:
Skær hver pandekage i cirka 7 stykker. Sæt en tandstik i hvert rouladestykke for at holde sammen på det. Pynt med et blad basilikum og servér.

Tips:
Fyldet kan også kommes på et stykke ristet rugbrød eller flütes.