Pandekage med feta

og spinat


  • Grøn Frokostpandekage 612X612
Antal personer: 4

Bedøm:  ( bedømmelser)


  Udskriv opskrift

Du skal bruge

200 g mel

3 æg

4 dl mælk

3 spsk øl

1 spsk friskhakket persille

1 spsk friskhakket dild

1 spsk fintklippet frisk purløg

50 g babyspinat

salt

peber


Fyld:

250 g feta i tern

3 forårsløg

3 tomater

salt

peber

Sådan gør du

Kog spinatblade op i 2 minutter, afdryp i sigte og hak dem groft.

Rør mel til en glat konsistens sammen med æg, mælk og øl. Tilsæt krydderurterne og spinat sammen med salt og peber. Lad dejen hvile i 15 minutter og bag pandekagerne ved middel varme.

Snit forårsløgene fint, fjern kernerne fra tomaterne og skær dem i små tern.

Servering:
Servér pandekagerne med feta, forårsløg og tomater.