Omelet med gedeost

og frisk spinat


  • Omelet Med Ost Og Spinat
Antal personer: 4

Bedøm:  ( bedømmelser)


  Udskriv opskrift

Du skal bruge

12 æg

1½ dl mælk

100 g gedeost

100 g frisk spinat

salt

peber


Topping:

dildkviste

kørvel

persilleblade

ruccola

olivenolie

citronsaft 

rødløg

Sådan gør du

Topping:
Kom krydderurter, olivenolie, citronsaft, salt og peber i en skål, vendes forsigtigt. Stilles til side og bruges som topping.

Kom halvdelen af æggemassen på en medium varm pande tilsat lidt smør. Når omeletten har sat sig lidt, løsnes kanten.

Gedeost, spinat, salt og peber lægges på midten af omeletten. Fold først den ene side, og så den anden hen over fyldet. Skub den forsigtigt rundt så den bliver bagt på alle sider.

Servering:
Serveres straks med krydderurterne og pyntes med rødløg.

Tips:
Man kan også lave omeletten som en halvmåne, hvor man løfter den ene halvdel over den anden.