Minispejlæg

med spinat og laks


  • Mini Spejlæg Med Spinat Og Laks
Antal personer: 4

Bedøm:  ( bedømmelser)


  Udskriv opskrift

Du skal bruge

4 skiver toastbrød eller italiensk brød

300 g frisk babyspinat

4 små æg

4 skiver ferskrøget laks

lidt smør

salt, peber 

Sådan gør du

Skyl spinaten og damp den i en gryde, til den lige falder sammen. Krydr spinaten med salt og peber.

Del brødskiverne i hver seks trekanter. Rist trekanterne let gyldne på brødristeren. Smør dem med lidt smør, mens de er varme.

Smelt en smule smør på en tefalpande og slå de små æg ud heri. Bag spejlæggene netop færdige. De små æggeblommer må endelig ikke blive hårde. Krydr æggene med salt og peber.

Skær lakseskiverne i stykker, så de passer til trekanterne. Fordel spinat, laks og spejlæg på toast-trekanterne og server straks, to trekanter pr. person, eventuelt anrettet på lidt salat.