Makreltatar


  • Makreltartar 612X612
Antal personer: 4

Bedøm:  ( bedømmelser)


  Udskriv opskrift

Du skal bruge

1 røget makrel på cirka 500 g eller 300 g røget makrelkød

2 æggeblommer

4 spsk creme fraiche 18 %

saft af en presset citron

1 tsk mild sennep

1 spsk finthakket løg

1 spsk friskhakket persille

1 spsk fintklippet frisk purløg

1 spsk friskhakket dild


Tilbehør:

4 skiver kernerugbrød

Sådan gør du

Tag makrelkød fra skind og ben. Rør æggeblommer sammen med citronsaft, sennep, hakkede løg og krydderurter og bland makrelkødet i. Form til 4 tatarbøffer og stil på køl.

Servering:
Anret tartarbøfferne på tallerkner. Pynt med friskhakkede krydderurter og friskbagt rugbrød og eventuelt grovflûtes.

Tip:
Server spejlæg til tartarbøfferne.