Kartoffelcakes


  • KARTOFFELCAKES
Forfatter: Claus Holm for HEDEGAARD

Antal personer: 4

Bedøm:  ( bedømmelser)


  Udskriv opskrift

Du skal bruge

10 kartofler, mellemstore

2 peberfrugter

3 æg

2 spsk fuldkornsmel

2 spsk havregryn

1 spsk paprika 

1 bdt frisk hakket mynte

salt og peber

2 spsk smør

Sådan gør du

Kog og pil kartoflerne. Del peberfrugterne. Hak én i tern, og skær den anden i strimler. Kør kartofler og peberfrugtstrimler i en food processor og tilsæt æg, mel og havregryn.

Hæld så blandingen op i en skål, og bland paprika i.

Tilsæt de hakkede stykker peberfrugt og den friske mynte – og smag til med salt og peber. Tilsæt mere havregryn, hvis massen ikke er fast nok.

Form blandingen til små bøffer, og steg dem gyldne i smørret. Bag evt. ’bøfferne’ færdig i ovnen i ca. 10 minutter ved 160 °C.

Server retten med mayo (se hvordan i Kokkeskolen her på siden).