Kartoffelcakes
Du skal bruge
10 kartofler, mellemstore
2 peberfrugter
3 æg
2 spsk fuldkornsmel
2 spsk havregryn
1 spsk paprika
1 bdt frisk hakket mynte
salt og peber
2 spsk smør
Sådan gør du
Kog og pil kartoflerne. Del peberfrugterne. Hak én i tern, og skær den anden i strimler. Kør kartofler og peberfrugtstrimler i en food processor og tilsæt æg, mel og havregryn.
Hæld så blandingen op i en skål, og bland paprika i.
Tilsæt de hakkede stykker peberfrugt og den friske mynte – og smag til med salt og peber. Tilsæt mere havregryn, hvis massen ikke er fast nok.
Form blandingen til små bøffer, og steg dem gyldne i smørret. Bag evt. ’bøfferne’ færdig i ovnen i ca. 10 minutter ved 160 °C.
Server retten med mayo (se hvordan i Kokkeskolen her på siden).