Kalvecarpaccio


  • STEGT KALVECARPACCIO
Forfatter: Claus Holm for HEDEGAARD

Antal personer: 4

Bedøm:  ( bedømmelser)


  Udskriv opskrift

Du skal bruge

300 g dansk kalvefilet/mørbrad

2 fed hvidløg

1 citron, saft og skal

2 spsk olivenolie

4 æg

1 bdt brøndkarse

1 bdt forårsløg

1 spsk pommesfritessalt

1 spsk grillkrydderi

50 g parmesanost

Sådan gør du

Fjern fedt og sener fra mørbraden. Pil hvidløg, og gnid det på kødet. Brun mørbraden af på en varm pande. Sæt kødet i ovn i ca. 12 minutter ved 200 °C.

Tag kødet ud, og lad det hvile på et bræt i 5 minutter. Skær det i skiver, og anret dem på et fad. Hæld saft og skal fra citron samt olie ud over kødet.

Steg æggene, klip karsen og fjern bund og top fra forårsløg og skær dem i tynde skiver. Fordel de stegte æg og forårsløg på kødet, drys karse, pommesfritessalt og grillkrydderi over – og til sidst høvlet parmesan.