Du skal bruge
Fyldte æg med hvidløg:
40 g hvidløgsflødeost
6 små æg
1 spsk creme fraiche
bredbladet persille til pynt
Fyldte æg med kaviar:
4 små æg
2 spsk cremefraiche
2 spsk rød kaviar
groft kværnet peber
citron til pynt
Fyldte æg med rejer:
150 g rejer
4 små æg
1 spsk blødt smør
1-2 spsk piskefløde
salt og peber
dild til pynt
Fyldte æg med skinke:
50 g finthakket skinke
4 små æg
1 spsk cremefraiche
1 spsk mayonnaise
2 tsk hakket purløg
Sådan gør du
Fyldte æg med hvidløg:
Kog æggene i 8 minutter, pil dem og skær over på langs og tag æggeblommerne ud. Hak 2/3 af rejerne groft. Mos blommerne med cremefraiche og rør godt sammen med hvidløgsflødeosten. Fyld blandingen i æggene og pynt med bredbladet persille.
Fyldte æg med kaviar:
Kog æggene i 8 minutter, pil dem og skær over på langs og tag æggeblommerne ud.
Mos blommerne med cremefraiche og rør sammen med den røde kaviar. Smag til med groft kværnet peber og fyld blandingen i æggene. Pynt med citron.
Fyldte æg med rejer:
Kog æggene i 8 minutter, pil dem og skær over på langs og tag æggeblommerne ud. Hak 2/3 af rejerne groft. Mos blommerne med smør og fløde, rør sammen med de hakkede rejer. Smag til med salt og peber. Fyld blandingen i æggene. Pynt med dild.
Fyldte æg med skinke:
Kog æggene i 8 minutter, pil dem og skær over på langs og tag æggeblommerne ud. Hak 2/3 af rejerne groft. Mos blommerne med cremefraiche og mayonnaise, rør godt sammen med hakket skinke og purløg. Fyld blandingen i æggene. Pynt med hakket purløg.