Frissésalat

med æg, bacon og parmesan


  • Frissesalat Med Smilende Æg
Antal personer: 4

Bedøm:  ( bedømmelser)


  Udskriv opskrift

Du skal bruge

1 frissé salathoved

4 små æg

100 g bacon i skiver

1 lille stk parmesanost

dressing med blå birkes:

4 spsk olivenolie

1 tsk blå birkes

lidt citronsaft

salt

friskkværnet peber

croutoner med kryddergrønt

Sådan gør du

Pluk salaten i mundrette stykker. Kog æggene i 8 minutter, afkøl, pil og del dem. Rist baconskiverne sprøde, læg dem på fedtsugende papir. Høvl parmesanosten tyndt med en ostehøvl eller skrællekniv.

Fordel salat, æg og baconskiver på tallerkener og drys de tynde flager parmesanost over.

Pisk dressingen sammen, smag den til og dryp den over salaten. Til sidst drysses brødcroutonner med rund hånd over retterne.