Flødstuvet spinat

med pocherede æg, løvstikke og citronskal


  • Spinat Med Pocheret Æg 612X612
Antal personer: 4

Bedøm:  ( bedømmelser)


  Udskriv opskrift

Du skal bruge

4 friske æg

½ dl eddike

1 l vand


Flødestuvet spinat:

500 g spinat

½ l fløde

salt

2-3 spsk Oystersauce


Tilbehør:

1 pk butterdejsplade

Sådan gør du

Tilsæt vand og eddike i en gryde og bring det til kogepunktet. Hold temperaturen på kogepunktet, væsken må ikke boble. Udslå æggene et ad gangen i en kop og sænk ned i det kogende vand. Pocher æggene i cirka 3 minutter og tag op med en hulske.

Flødestuvet spinat:
Varm fløde og spinat langsomt op i gryde eller grydepande, det skal lige op og koge. Tilsæt salt og Oystersauce efter smag og lad spinatblandingen småsimre i cirka 20 minutter.


Tilbehør:
Skær butterdejen ud i trekanter og bag. Følg anvisningen på pakken. Er de bagt i forvejen, skal de blot lige varmes i ovnen.

Servering:
Anret flødestuvet spinat på tallerkner og placér et pocheret æg ovenpå. Servér butterdejstrekanter til.