Du skal bruge
800 g kogt torsk
4 hårdkogte æg
200 g rejer
friske grønne asparges eller fra glas
eventuelt brøndkarse til pynt
Dressing:
3-4 dl cremefraiche
4 spsk tomatketchup
1 spsk HP sauce
1 spsk citronsaft
1 tsk sukker
½ tsk salt
1 tsk revet løg
flødeskum pisket af 2 dl fløde
Tilbehør:
flûte
Sådan gør du
Kog fisken i en lage af 3 dl vand, 1 spsk salt, 1 spsk eddike og 8 peberkorn i cirka 10 minutter. Lad fisken afkøle i lagen i køleskab. Kog æggene i 10 minutter, skyl med koldt vand og læg dem i køleskabet. Rør cremefraiche sammen med de øvrige ingredienser undtagen flødeskum, som først røres i til sidst. Husk at smage til.
Servering:
Afdryp de kolde fiskestykker og læg dem i et fad med høje kanter. Fordel dressingen ud over fiskestykkerne. Pil æggene og del dem i en æggedeler. Læg skiverne taglagt rundt langs fadets kant. Læg rejerne på indersiden og afslut med de grønne asparges i midten.
Pynt eventuelt med brøndkarse. Servér lune flûtes til.