Fiskefad

med æg, rejer og grønne asparges


  • HEDEGAARD FISKEFAD 1Web
Antal personer: 7

Bedøm:  ( bedømmelser)


  Udskriv opskrift

Du skal bruge

800 g kogt torsk

4 hårdkogte æg

200 g rejer

friske grønne asparges eller fra glas

eventuelt brøndkarse til pynt


Dressing:

3-4 dl cremefraiche

4 spsk tomatketchup

1 spsk HP sauce

1 spsk citronsaft

1 tsk sukker

½ tsk salt

1 tsk revet løg

flødeskum pisket af 2 dl fløde


Tilbehør:

flûte

Sådan gør du

Kog fisken i en lage af 3 dl vand, 1 spsk salt, 1 spsk eddike og 8 peberkorn i cirka 10 minutter. Lad fisken afkøle i lagen i køleskab. Kog æggene i 10 minutter, skyl med koldt vand og læg dem i køleskabet. Rør cremefraiche sammen med de øvrige ingredienser undtagen flødeskum, som først røres i til sidst. Husk at smage til.

Servering:
Afdryp de kolde fiskestykker og læg dem i et fad med høje kanter. Fordel dressingen ud over fiskestykkerne. Pil æggene og del dem i en æggedeler. Læg skiverne taglagt rundt langs fadets kant. Læg rejerne på indersiden og afslut med de grønne asparges i midten.

Pynt eventuelt med brøndkarse. Servér lune flûtes til.