Canapéer

med æg, stenbiderrogn, laks og rejer


  • Canapeer
Antal personer: 4

Bedøm:  ( bedømmelser)


  Udskriv opskrift

Du skal bruge

16 skiver toastbrød

150 g cremefraiche 38%

75 g røget laks i skiver

1 avocado

citronsaft

75 g rejer

basilikum

2-3 små æg

rød pesto

purløg

40 g stenbiderrogn

finthakket rødløg

dild

Sådan gør du

Stik toastskiverne ud med et glas på 6-7 cm i diameter, og rist skiverne på begge sider. Læg en skefuld cremefraiche på hver toastskive og pynt: 

4 styk med laks og avocado dryppet med citronsaft

4 styk med rejer, et kvart hårdkogt æg og en dusk basilikum

4 styk med et halvt smilende æg m/rød pesto og pyntet med purløg

4 styk med stenbiderrogn m/ hakket rødløg og dild