Broccolipaté


  • AEG BROCCOLIPATE
Antal personer: 4

Bedøm:  ( bedømmelser)

Sværhedsgrad:

  Udskriv opskrift

Du skal bruge

Broccolipaté:

500 g broccoli

4 æg

1 dl 18 % creme fraiche

2 dl kørvel

Salt og peber

Frisk oregano

 

Salat:

500 g spidskål

75 g soltørrede tranebær

125 g mango

50 g rødløg

 

Dressing:

2 spsk flydende honning

1 spsk hvidvinseddike

1 dl rapsolie

Sådan gør du

Varm ovnen op til 175 °C.

Del broccolien i buketter og kog dem i letsaltet vand til de er møre, og lad vandet dryppe godt af i en sigte. Bland æg, creme fraiche, grofthakket kørvel og krydderier, hak broccolien og vend det i blandingen.

Æggemassen hældes i en smurt franskbrødsform, og stilles i en bradepande med vand i bunden. Bag ved 175 °C i 35-45 minutter til æggemassen er helt stivnet.

Snit spidskål, skær mango i tern, rødløg i tynde både og bland med tranebærrene til en salat. Bland ingredienserne til dressingen, og server den separat i en lille skål.

Tilberedingstid i alt: 60 minutter.

Bagetid: Bag ved 175° C i 35-45 minutter.

Servering:
Broccolipaté og salat anrettes på en tallerken.