Du skal bruge
Broccolipaté:
500 g broccoli
4 æg
1 dl 18 % creme fraiche
2 dl kørvel
Salt og peber
Frisk oregano
Salat:
500 g spidskål
75 g soltørrede tranebær
125 g mango
50 g rødløg
Dressing:
2 spsk flydende honning
1 spsk hvidvinseddike
1 dl rapsolie
Sådan gør du
Del broccolien i buketter og kog dem i letsaltet vand til de er møre, og lad vandet dryppe godt af i en sigte. Bland æg, creme fraiche, grofthakket kørvel og krydderier, hak broccolien og vend det i blandingen.
Æggemassen hældes i en smurt franskbrødsform, og stilles i en bradepande med vand i bunden. Bag ved 175 °C i 35-45 minutter til æggemassen er helt stivnet.
Snit spidskål, skær mango i tern, rødløg i tynde både og bland med tranebærrene til en salat. Bland ingredienserne til dressingen, og server den separat i en lille skål.
Bagetid: Bag ved 175° C i 35-45 minutter.
Servering:
Broccolipaté og salat anrettes på en tallerken.