Biksemad

med spejlæg


  • AEG BIKSEMAD
Antal personer: 4

Bedøm:  ( bedømmelser)


  Udskriv opskrift

Du skal bruge

3 dl røde linser

150 g bacon i tern

250 g porrer

2 spsk olivenolie

200 g frisk spinat

35 g kapers

Salt og kværnet peber


Tilbehør:

4 æg

100 g syltede rødbeder

 

Sådan gør du

Skyl linserne og kog dem efter opskriften til de er møre, cirka 12 minutter. Der må godt være lidt "bid" i linserne. Læg dem herefter til afdrypning i en sigte.

Varm en pande op og sautér bacontern til de er gyldne. Skær porrene i tynde ringe, og kom dem i baconen sammen med de røde linser. Lad det hele sautere i et par minutter, og vend den friske spinat i. Lad det hele blive godt varmt, inden det vendes i kapers og krydres med salt og peber.

Lav 4 spejlæg og servér linsebiksen med spejlæg og rødbeder.

Tilberedningstid: 30 minutter.

Tips:

Man kan i vintersæsonen bruge frisk grønkål i stedet for spinat.