Du skal bruge
8 dl mælk
150 g mørk chokolade
Evt. 1 tsk sukker
½ tsk kanel
1 dl piskefløde
1 spsk sukker
Køkkengrej:
Gryde
Stor skål
Øse
Håndmikser
4 kopper
Sådan gør du
Varm 8 dl mælk op i en gryde. Så snart mælken koger, må du tage den af varmen, ellers koger den over.
Bræk 150 g chokolade i små stykker og læg dem i en stor skål. Sæt skålen ved siden af den varme mælk. Brug en øse til at hælde den varme mælk i skålen. Vær forsigtigt, og bed eventuelt en voksen om hjælp. Lad chokoladen smelte, mens du rører i skålen.
Du kan tilsætte 1 tsk sukker og 1 tsk kanel for smagens skyld. Rør godt.
Hæld piskefløden i en skål. Tilsæt 1 spsk sukker. Pisk fløden og sukker til en luftig skum med håndmikseren.
Servering:
Hæld den varme chokolade i kopperne. Gør det med øsen. Du kan selvfølgelig også spørge en voksen om hjælp. Fordel flødeskummet i kopperne.