Varm chokolade


  • Varm Chokolade
Bedøm:  ( bedømmelser)


  Udskriv opskrift

Du skal bruge

8 dl mælk
150 g mørk chokolade
Evt. 1 tsk sukker
½ tsk kanel
1 dl piskefløde
1 spsk sukker

Køkkengrej:
Gryde
Stor skål
Øse
Håndmikser
4 kopper

Sådan gør du

Varm 8 dl mælk op i en gryde. Så snart mælken koger, må du tage den af varmen, ellers koger den over.

Bræk 150 g chokolade i små stykker og læg dem i en stor skål. Sæt skålen ved siden af den varme mælk. Brug en øse til at hælde den varme mælk i skålen. Vær forsigtigt, og bed eventuelt en voksen om hjælp. Lad chokoladen smelte, mens du rører i skålen.

Du kan tilsætte 1 tsk sukker og 1 tsk kanel for smagens skyld. Rør godt.

Hæld piskefløden i en skål. Tilsæt 1 spsk sukker. Pisk fløden og sukker til en luftig skum med håndmikseren.

Servering: 

Hæld den varme chokolade i kopperne. Gør det med øsen. Du kan selvfølgelig også spørge en voksen om hjælp. Fordel fløde­skummet i kopperne.