Du skal bruge
75 g hvedemel (ca. 1¼ dl)
1 spsk sukker
3 dl Matilde Kakaomælk
3 æg
¾ dl Karolines Køkken smør- & rapsolie
Fyld:
1/2 liter vaniljeflødeis i 12 kugler
Sådan gør du
Bland mel og sukker i en skål. Pisk kakaomælk i lidt efter lidt og derefter æggene. Tilsæt smør- & rapsolie.
Fordel ca. ½ dl dej i en lille varm pande (ca. 14 cm i dia.). Bag pandekagen ved jævn varme til den er lysebrun på begge sider. Læg den i et ovnfast fad og dæk med alufolie. Stil fadet midt i ovnen. Bag resten af pandekagerne
Servering:
Fold hver pandekage omkring en kugle is, drys med florsukker og pynt med citronmelisse. Server pandekagerne lune.
Ovntemperatur:
Ca. 75 °C.
Servering:
Pynt:
2 spsk florsukker
friske citronmelisseblade
2 spsk florsukker
friske citronmelisseblade
Tips:
Pandekagerne kan bages i forvejen og lunes i ca. 6 min. ved 225° C