Omelet med grillstegt ananas
og chili-vaniljesauce
Forfatter:
Jan Hurtigkarl / Det Danske Fjerkræraad
Antal personer: 3
( bedømmelser)
Udskriv opskrift
Antal personer: 3
( bedømmelser)
Udskriv opskrift
Du skal bruge
300 g tomater
1 dl sherryeddike
1 dl hvidvin
1spsk. rørsukker
1 vaniljestang
100 g smør
Chilipulver
1 sød ananas
9 æg
2 dl mælk
1 bdt. spansk kørvel
Sådan gør du
Tomaterne skæres i små stykker og koges i 10 min. med sherryeddike, hvidvin, rørsukker og vaniljestangen.
Herefter presses den kogte masse gennem en sigte og varmes op i en gryde. Pisk smørret i og smag til med chilipulver. Skræl ananassen og skær den i skiver. Grill skiverne på en pande. Lav 3 omeletter, og anret med chili-vaniljesauce, ananas samt lidt spansk kørvel.