Du skal bruge
Pandekager
25 g smør
3 økologiske æg
1 spsk sukker
1 knsp salt
1 citron, revet skal
1 tsk vaniljesukker
75 g hvedemel
2 dl mælk
smør til stegning
Marengsmasse
2 bananer
2 økologiske æggehvider
¾ dl flormelis
1 tsk vaniljesukker
½ dl kokosmel
Tilbehør
½ l vaniljeis
¼ ananas
50 g kokosmel, ristet
Sådan gør du
Smelt smørret. Pisk æg sammen med sukker, salt, citronskal og halvdelen af mælken. Pisk smørret i sammen med vaniljesukker og mel. Tilsæt mælk til konsistensen er cremet, og lad dejen trække på køl, hvis der er tid. Bag pandekagerne på en pande med slip-let belægning til de er gyldne.
Mos bananerne godt ud med en gaffel. Pisk æggehvider med flormelis og vaniljesukker. Vend forsigtigt de piskede hvider med bananmos og kokosmel.
Beklæd fire små smurte skåle med pandekagerne, kom marengsmassen i og bag dem i 12 min. ved 180° C.
Servér med lidt vaniljeis, stegt ananas og ristet kokosmel.