Kokospandekager

8 stk


  • Kokospandekage
Forfatter: Økoægget

Bedøm:  ( bedømmelser)


  Udskriv opskrift

Du skal bruge

Pandekager

25 g smør

3 økologiske æg

1 spsk sukker

1 knsp salt

1 citron, revet skal

1 tsk vaniljesukker

75 g hvedemel

2 dl mælk

smør til stegning

 

Marengsmasse

2 bananer

2 økologiske æggehvider

¾ dl flormelis

1 tsk vaniljesukker

½ dl kokosmel

 

Tilbehør

½ l vaniljeis

¼ ananas

50 g kokosmel, ristet

 

Sådan gør du

Smelt smørret. Pisk æg sammen med sukker, salt, citronskal og halvdelen af mælken. Pisk smørret i sammen med vaniljesukker og mel. Tilsæt mælk til konsistensen er cremet, og lad dejen trække på køl, hvis der er tid. Bag pandekagerne på en pande med slip-let belægning til de er gyldne.

Mos bananerne godt ud med en gaffel. Pisk æggehvider med flormelis og vaniljesukker. Vend forsigtigt de piskede hvider med bananmos og kokosmel.

Beklæd fire små smurte skåle med pandekagerne, kom marengsmassen i og bag dem i 12 min. ved 180° C.

Servér med lidt vaniljeis, stegt ananas og ristet kokosmel.