Hjemmelavet koldskål
med rosmarinstegt rugbrød
Du skal bruge
2 pasteuriserede æggeblommer
50 g sukker
1 liter økologisk kærnemælk
1 økologisk citron
evt. en knivspids vanilje
Rosmarinstegt rugbrød:
10 g smør
8 skiver rugbrød
2 kviste rosmarin
Sådan gør du
Pisk blommer og sukker sammen til en æggesnaps. Hæld det over i en skål med iskold kærnemælk, og pisk lidt videre. Smag til med saft og skal af citron og sæt skålen på køl. Tilsæt evt. vanilje efter smag og behov.
Rosmarinstegt rugbrød
Pluk og hak rosmarin. Smelt smørret på en pande og tilsæt rosmarin. Del rugbrødsskiverne i trekanter og læg dem ned oven i smørret. Steg brødstængerne ganske kort på begge sider. Lad det køle af og blive sprødt på en tallerken, før det knækkes ned i koldskålen.