Chokoladesoufflè


  • Chokoladesoufflé
Forfatter: Bo Bech for Si 'Omelet

Antal personer: 4

Bedøm:  ( bedømmelser)


  Udskriv opskrift

Du skal bruge

10 g maizena

50 g æggeblomme

40 g sukker

1 1/4 dl sødmælk

1 1/4 dl fløde

50 g mørk chokolade (60-70 %)

70 g æggehvide

10 g flormelis

Sådan gør du

Bland maizena, æggeblomme, sukker, sødmælk og fløde godt sammen og sigt det ned i en gryde. Kog cremen i cirka 2 minutter under omrøring. Tilsæt den revne chokolade og det hele blandes godt.

Pisk æggehvide og flormelis sammen til en luftig skum, der skal være så stiv, at man kan vende skålen på hovedet. Vend de stiftpiskede æggehvider forsigtigt med chokoladecremen til en ensartet masse.

Fyld cremen i passende forme og bag cirka 10 minutter v/ 200 °C.

Servering:
Server souffléerne,mens de er varme.