Chokolade-omelet
med vaniljeis og hindbærpurè
Forfatter:
Francis Cardenau / Det Danske Fjerkræraad
Antal personer: 4
( bedømmelser)
Udskriv opskrift
Antal personer: 4
( bedømmelser)
Udskriv opskrift
Du skal bruge
8 æggeblommer
6 æggehvider
1 dl pasteuriseret æggehvider (ca. 3 æggehvider)
50 g sukker
100 g chokolade (60-65%)
1/2 dl piskefløde
50 g smør
1 liter god vaniljeis
Purè
200 g optøede frosne hindbær
50 g sukker
Sådan gør du
Blend hindbær med sukker til en purè.
Pisk æggeblommer og æggehvider sammen. Pisk de pasteuriserede æggehvider stive med sukker.
Smelt chokoladen i vandbad. Vend forsigtigt den flydende chokolade med fløde, æggemasse og de stive æggehvider. Steg massen som 4 omeletter på panden i lidt smør. Rul omeletterne sammen, og server dem med vaniljeis og hindbærpurè.