Blåbær/hindbær mousse

med pasteuriserede æggehvider


  • Blaabaer Hindbaer Mousseweb
Antal personer: 4

Bedøm:  ( bedømmelser)


  Udskriv opskrift

Du skal bruge

150 g blåbær

200 g hindbær

3 blade husblas

100 g sukker

2 dl fløde

2 pasteuriserede æggehvider

Sådan gør du

Tag lidt bær fra til pynt. Mos resten af bærerne til puré. Smelt husblas over vandbad. Bland frugten med sukkeret.

Pisk fløden og pisk æggehviderne stive i en anden skål. Bland den lunkne husblas i frugtmosen, vend herefter forsigtigt flødeskum og de piskede æggehvider i.

Servering:
Anret moussen i portionsglas og sæt den på køl indtil det skal serveres.

Pynt:
Pynt med friske bær.

Tips:
Server evt. en lille portion flødeskum til i separat skål.