Krydderurte-røræg


  • KRYDDERURTE ROERAEG
Forfatter: Claus Holm for HEDEGAARD

Antal personer: 4

Bedøm:  ( bedømmelser)


  Udskriv opskrift

Du skal bruge

4 æg

2 spsk mælk

salt og peber

1 tsk Thai Lemon

smør

4 skiver rugbrød

1 tsk maltsalt (3 spsk salt og 1 spsk maltpulver)

lidt blandede salater og urter

4 skiver bresaolaskinke

1 spsk akaciehonning

1 spsk grøntsagssalt

Sådan gør du

Slå æggene ud i en skål, og pisk dem med mælk, salt og peber i ca. et minut. Spice evt. op med Thai Lemon. Sæt en gryde over, kom lidt smør i og lav røræg ved medium varme.

Skær rugbrødet ud i tern på 2 x 2 cm. Rist de små tern på en tør pande i et par minutter, til de begynder at dufte. Læg dem i et fad, og drys med salt.

Pluk og skyl salater og urter. Læg bresaola med akaciehonning på et fad, herpå røræg samt salat rundt om og på toppen. Pynt med friske krydderurter og croutoner, og krydr med grøntsagssalt.