Græsk yoghurt

med sprøde croutoner og hindbærkompot


  • Hedegaard Fodsel Yogurtweb
Antal personer: 4

Bedøm:  ( bedømmelser)


  Udskriv opskrift

Du skal bruge

8½ dl græsk yoghurt (eller drænet yoghurt naturel)


Croutons:

100 g smør

1 spsk sukker

2 spsk kanel

½ franskbrød

Hindbærkompot:

200 g frosne hindbær

100 g rørsukker

Pynt:

Mandelflager

Sådan gør du

Croutoner:
Skær franskbrødet i store tern på 2x2 cm uden skorpe. Varm smørret op på en pande med sukker og kanel. Rist croutonerne på panden til de er gyldne og sprøde.

Hindbærkompot:
Kom de frosne hindbær i en skål og hæld rørsukker over og lad det stå og trække, rør rundt i det med jævne mellemrum. Rist mandelflagerne på en pande.

Servering:
Server på 4 tallerkener: Yoghurt med lidt hindbærkompot og mandelflager.

Kanelcroutoner og friske hindbær serveres eventuelt i en skål ved siden af.