Græsk yoghurt
med sprøde croutoner og hindbærkompot
Du skal bruge
8½ dl græsk yoghurt (eller drænet yoghurt naturel)
Croutons:
100 g smør
1 spsk sukker
2 spsk kanel
½ franskbrød
Hindbærkompot:
200 g frosne hindbær
100 g rørsukker
Pynt:
Mandelflager
Sådan gør du
Croutoner:
Skær franskbrødet i store tern på 2x2 cm uden skorpe. Varm smørret op på en pande med sukker og kanel. Rist croutonerne på panden til de er gyldne og sprøde.
Hindbærkompot:
Kom de frosne hindbær i en skål og hæld rørsukker over og lad det stå og trække, rør rundt i det med jævne mellemrum. Rist mandelflagerne på en pande.
Servering:
Server på 4 tallerkener: Yoghurt med lidt hindbærkompot og mandelflager.
Kanelcroutoner og friske hindbær serveres eventuelt i en skål ved siden af.