Frittata med asparges


  • Hedegaard Fodsel Fritataweb
Antal personer: 4

Bedøm:  ( bedømmelser)


  Udskriv opskrift

Du skal bruge

5 hele æg

50 g revet parmesanost

1 bdt forårsløg i tynde skiver

100 g grønne asparges i 2 cm stykker

150 g cocktailpølse, halveret

salt og peber

bredbladet persille

Sådan gør du

Giv aspargesene et hurtigt opkog i kogende vand og lad dem afdryppe.

Pisk æg med parmesanost, salt og peber. Kom forårsløg, asparges og cocktailpølser i æggeblandingen. Varm en pande op med lidt smør, lad det bruse af og hæld blandingen i. Lad den stivne ved lav varme og rør lidt rundt i massen (det skal være blødt og rørægsagtigt).

Servering:
Anrettes på et lunt fad med bredbladet persillekviste.